Henrik Skov Christensen ApS er en transportvirksomhed beliggende i Esbjerg.

Virksomheden har eksisteret siden 2007, og råder i dag over 60 trækkere, og beskæftiger 8 ansatte på vores kontor på i Esbjerg.

Vi tilbyder mange forskellige typer transporter, eksempelvis dag-til-dag leveringer, farlig gods (ADR), Fulload, samt partlæs i Danmark og meget mere.

Uanset typen af transport, så er kundetilfredshed helt fundamentalt hos Henrik Skov Christensen ApS. Vi udvikler os løbende, for at imødekomme vores kunders behov, og i samarbejde med vores kunder finder vi nye transportløsninger, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores medarbejdere går op i, at yde en god service for alle vores kunder. Det mener vi nemlig, er grundstenen i et godt samarbejde.

Som arbejdsplads går vi op i, at være en virksomhed med et godt arbejdsmiljø. Vi har tillid til vores medarbejdere, og når vores medarbejdere er motiverede og ansvarsbeviste, så ved vi at vores kunder får en kvalitetsservice hver eneste gang.

Når vi samarbejder med vores kunder, så oplever vi også at vi kan minimere enhver anledning til reklamationer, og samtidig sikre en effektiv gennemførelse af den aftalte opgave.

Det betyder også, at vi sætter en ære i at overholde vores betingelser og leveringstider, det mener vi er naturlig del af en kvalitetstransport.

Med vores Datterselvskab, Henrik Skov Christensen Transport Group SRL i Târgu Mures, Rumænien, har vi veluddannede medarbejdere som hver dag håndterer store mængder gods via egne biler i hele EU.

 

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende virksomheden, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

 

Stolte medlemmer af

 

 

Vi støtter